Новини

Закарпатська кухня

Колорит закарпатської кухні вражає. В ній поєднані кулінарні традиції багатьох народів. Оригінальні страви варто спробувати хоча б раз кожному з нас:

  • угорський бограч;
  • гуцульський банош;
  • сегединський гуляш;
  • львівські сирники.

Щоб насолодитися кухнею Закарпаття, необов'язково туди їхати. Завітайте до відділу кулінарії «Велика Кишеня». Протягом двох тижнів наші кулінари з любов'ю до вас готують оригінальні страви закарпатської кухні.

 

Чекаємо на вас за адресами:

Київ, вул. Кудряшова, 1

Київ, пл. Оболонська, 6

Київ, вул. Арх. Вербицького, 18

Київ, вул. Васильківська, 8

Київ, вул. Героїв Дніпра, 31

Київ, Печерська пл., 1

Київ, просп. Академіка Глушкова, 36

Київ, просп. Петра Григоренка, 26

Київ, Залізничне шосе, 57

Київ, просп. Леся Курбаса, 6-Г

Київ, Харківське шосе, 19

Київ, Генерала.Матикіна, 1

Черкаси, бул. Шевченка, 145

Черкаси, вул. Припортова, 42/1

Запоріжжя, вул. Горького, 71

Інші новини

Готуємося до світлого дня Великодня!

Попри те, що Україна буде вперше святкувати Великдень у форматі «вдома», ми всі чекаємо на Христове Воскресіння.

06 Квітня 2020

Смакуйте нову піцу!

Друзі, у нас з’явилися три нові неперевершені смаки піци: - піца з морепродуктами (вершковий соус, сир моцарела, горбуша консервована, перець солодкий, помідори, кальмари, мідії, креветки, маслини, бальзамічна глазур, орегано); - піца з грушею та блакитним сиром (соус вершковий, сир моцарела, груша, сир із цвіллю, сир пармезан, базилік свіжий, бальзамічна глазур, орегано); - піца "Цезар" (соус вершковий, сир моцарела, філе куряче копчене, грудинка копчена, помідори, мікс салату, сир пармезан, бальзамічна глазур, орегано).

06 Квітня 2020