Грузинську кухню полюбляє безліч людей. В ідеології складання страв грузинська кухня спирається на контраст пряного і гострого. У ній широко використовуються овочі — як самостійна страва, так і доповнення до м'ясних страв.

Вона не тільки смачна та оригінальна, а й вишукана та яскрава, тому і в Україні попит на неї чималий. Так ми вирішили влаштувати тиждень грузинської кухні!

Тож забудьте про свою дієту — та гайда до супермаркету «Велика Кишеня» на тиждень грузинської кухні!

В асортименті хачапурі по-аджарськи, люля-кебаб, шашлик зі свинини, плов, чахохбілі (традиційна друга страва грузинської кухні, різновид рагу), шкмерулі (курка по-грузинськи), чашушулі зі свинини (гостра страва), чакапули (молоде м'ясо, тушковане з зеленню та спеціями), курчата табака, грузинські салати.